Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN' ın talimatlarıyla doğalgaz olmayan ilçemiz Ağlı dahil tüm ilçelerimize 2022-2026 yılları arasında her yıl bazı ilçelerimize verilmek suretiyle inşallah doğalgaza kavuşacak. Buna yönelik hazırlık çalışmalarına başlanmış olup KARGAZ firması ile yapılacak teknik çalışmalar sonucunda İlçemiz doğalgaza kavuşturulacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN' a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendiye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ' e, Milletvekillerimize, Sayın Valimize, Siyasi Parti Yöneticilerimize, Dağıtım Şirketi KARGAZ Yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

Şahin ÇOLAK
Ağlı Belediye Başkanı