Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK' ın Ramazan Mesajı

Ramazanın bereketi bir yağmur gibi yağsın üzerimize, tüm Müslüman aleminin ve gönül dostlarının Ramazan ayı mübarek olsun. Bu ayın Ülkemize ve tüm inananlara güzellikler, mutluluk ve bolca huzur getirsin, kötülüklerden, fenalıklardan arınalım inşallah.

Ülkemiz genelinde Covid-19 tedbirleri kapsamında yeni uygulanmaya başlanan yerinde normalleşme uygulanması ile ilgili bilgilendirme amaçlı ilçe esnafımızı İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Akif TEMUR ile birlikte ziyaret ettik.