Değerli Hemşehrilerim;

Öncelikle hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Herkese sağlık ve mutluluk içinde hayırlı bir ömür diliyorum.

Ağlı Belediyesi olarak sizlere hizmet etmek bizlerin asli görevidir.

İlçemizde sosyal hayata yönelik birçok eksiğimiz var. Bunun farkındayız. Ancak imkânlarımız çok kısıtlıdır. Küçük bütçelerle çok işler yapmaya çalışıyoruz.

Devletimizden gelen para, ancak personel giderlerine yetmektedir. Doğru dürüst bir gelirimizde bulunmamaktadır. Hizmet sahamız çok geniş. 10 mahalle 54 yerleşim yeri 120 km yol ağımız bulunmaktadır. 103 km2 yüzölçümüne sahibiz. Kısaca belediyemizin harmanı geniş ancak denesi yok.

Devletimizden gelen para, ilçemizin nüfusuna göre gönderilmektedir. Nüfusumuz çok olursa çok para gelecektir. Dolayısıyla Belediyemizde daha çok, daha çabuk hizmet etme imkanı bulacaktır.

Bunun yanı sıra nüfusumuz artarsa temsil noktasında da Kastamonu’muz 3 milletvekili yerine 4 milletvekili ile temsil edilecektir.

İlçemiz ve ilimiz için çok önemli olan bu konuda sizlerden bir ricamız olacaktır.

Kış aylarında gurbette, yazın ilçemiz merkezinde ve mahallelerinde oturan vatandaşlarımızın, işini gücünü çocuklarına devretmiş emekli kardeşlerimizin, yazın 5-6 ay ilçemizde kalan vatandaşlarımızın birinci ikametgâh adreslerini ilçemizdeki oturdukları evlere aldırmalarını istiyoruz. Hukuki yönden hiçbir sakıncası bulunmamaktadır. Sadece aile reisi ilçemizdeki Nüfus Müdürlüğüne giderek bu işlemi yaptırabilmektedir.

İkamet ettiğiniz konutun güncel adresini Belediyemize müracaat ederek öğrenebilirsiniz. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Bunu daha iyi yaşanabilir bir Ağlı’ mız için istiyoruz, Kastamonu’muz için istiyoruz.

Gerekli ilgiyi ve hassasiyeti göstereceğinize inanarak tekrar hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.

Daha güzel bir Ağlı
Senin ikametgâhına Bağlı