Bölgemizde meydana gelen sel felaketinde Devlet Millet kenet leştik çok ağır hasarı olan ve can kaybı bulunan Bozkurt ilçemiz için tüm Türkiye'de olduğu gibi bizde Belediyemiz öncülüğünde tüm halkımızın her türlü yardımlarıyla 5 araçla yiyecek, giyecek, su, temizlik malzemeleri vb malzemeler gönderdik. İlçemiz restorantlarından Yanıkkayalar yaklaşık 1500 kişilik kıymalı pide ve ayran, diğer restorant Çakıroğulları da 1500 kişilik sıcak çorba ile bizzat Bozkurt ilçesine giderek ev ev dolaşarak yaraları sarmaya çalıştılar.

Tüm halkımıza esnafımıza, gurbetteki hemşehrilerimize ve Belediye personeline teşekkür eder, Şükranlarımı sunarım "#Ne #Verirsen #Elinle, #O #Gider #Seninle" Bu sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, Yaralılara Acil Şifalar diliyoruz.

Şahin ÇOLAK
Ağlı Belediye Başkanı