Sayın Cumhurbaşkanımız ın 100 bin konut projesi kapsamına giren 106 dairelik TOKİ inşaatının temel açma ve temel atma çalışmaları başlamıştır.

İlçemiz Ağlı' ya II. Etap Toki' nin yapılması talimatı veren ve emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN' a, MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet BAHÇELİ' ye, Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir DURMAZ' a, Hükümetimize, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat KURUM' a, Toki Başkanlığına, Kastamonu Milletvekillerimiz Sn. Hakkı KÖYLÜ ve Sn. Metin ÇELİK' e, AKP ve MHP İl Başkanlarımıza, Kaymakamlarımıza, İlçe Yöneticilerimize, Sivil Toplum Örgütlerine, İlçemiz Siyasi Parti Yöneticilerimize velhasıl emeği geçen herkese halkımız ve Belediyemiz adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Ağlımız için hayırlı olsun. Müteahhit firmaya, mühendisinden ustasına işçisine kadar kazasız belasız çalışmayı nasip etsin.

Üretken Belediyecilik anlayışı ile

Her şey Güzel Ağlımız ve İnsanımız için