#Yöresel #Ürünler #Pazarı #Bayanlar #Dinlenme #Salonu Aile olarak kimseye muhtaç olmayalım, onun bunun elini gözetmeyelim, çoluğumuzu çocuğumuza iyi bir gelecek hazırlayalım diyerek el emeği göz nuruyla, alın teriyle ürettikleri yöresel ürünleri aile ekonomisine katkı amacıyla açık havada dışarda pazarlamaya çalışan hanım kardeşlerimize, teyzelerimize Ağlı Belediyesi olarak ürettikleri ürünleri daha temiz hijyenik bir ortamda satış yapabilmeleri için tertipli düzenli kapalı bir yöresel ürünler satış yeri yaptık. Ayrıca pazar alışverişine gelen bayanların alışverişleri esnasında oturup dinlenebilecekleri, sıcak bir çay bir kahve içebilecekleri bayanlar dinlenme salonu yaparak hizmete açtık. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun.